Дървена Проходилка с Кубчета Wild Flowers

99,90 лв.
Ново
  • Марка: Little Dutch
  • Кат. номер: LD7020
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Тази проходилка от Little Dutch е прекрасна награда за всеки мъник! Количката е с дървени колела и пълна с блокчета с красиви рисунки на цветя и насекоми от колекцията Wild Flowers. Кубчетата са в различни размери, за да стимулират развитието на детето и са предназначени за часове на игра и строене!  Височината на дръжката е идеална за малки деца. Продуктът не е предназначена, за да научите бебето да ходи. Моля, обърнете внимание, че преди това детето трябва да може да ходи независимо и свободно използвайки проходилката за противодействие от риска от падания или наранявания.

Тегло: 3450 гр.

Части: 1 дървена количка, 27 дървени кубчета

Препоръка за минимална възраст: 12+ месеца
Размери на продукта: 39x30x40,5 см 
Материал: MDF, дърво, шперплат, боя на водна основа
Инструкции за миене: Почиствайте повърхността само с влажна кърпа.
Предварително сглобена! Не са включени инструкции за сглобяване.

Предупреждение

Моля, обърнете внимание: този продукт не е предназначен да научи детето ви да ходи. Детето трябва да може да ходи самостоятелно и свободно, преди да използва количката. Това се прави, за да се предотврати падането на детето ви напред и нараняването му.
Съответствие EN-71-1-2-3

Внимание!

Преди да дадете играчката на детето си, извадете и изхвърлете всички опаковъчни материали, които не са част от играчката, и ги дръжте на място, недостъпно за деца. Редовно проверявайте играчката за признаци на износване и повреда. Ако някоя част е повредена, не използвайте играчката и я пазете на място, недостъпно за деца.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!