Водоустойчив лигавник с ръкави Farm

32,30 лв.
Ново
  • Марка: Jollein
  • Кат. номер: 029-869-66079
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Този лигавник с ръкави е невероятен. Той е нещо като престилка и благодарение на ръкавите осигурява допълнителна защита на дрехите на вашето бебе или малко дете.

А защо в долната част има двоен слой плат? За това си има основателна причина! Докато се храни, детето ви често оставя част от храната да падне по брадичката му и да падне върху лигавника. Долният ръб на лигавника ще улови тези капки и парченца. Така че това е нещо като тава за изтичане на вода! Нещо, което определено ще оцените!

Този лигавник е не само много практичен за хранене, но и прави занаятите и рисуването с пръсти много по-малко стресиращи. Защото с тази престилка за рисуване можете да сте сигурни: дрехите ще останат чисти!

Течностите и капките от предната страна на лигавника няма да изтекат върху дрехите. Това е така, защото този лигавник е изработен от водоустойчив материал.

Можете да затворите водоустойчивия лигавник с помощта на велкро отзад. Той ще се затвори правилно, така че бебето ви няма да може да го свали само. Лигавникът може лесно да се почиства с влажна кърпа. Има ли много моменти на бъркотия в един ден? Тогава трябва да се сдобиете с двойна опаковка. Така с една покупка ще имате два еднакви лигавници.

Колекция Ферма
Идеален за любителите на животни! Тази красива щампа "Ферма" е вдъхновена от живота на открито. На щампата са изобразени различни животни от селския двор. Тази весела щампа гарантирано ще изглежда добре във всяка бебешка стая.

Размер: Подходящ за вашето бебе, докато навърши около 2 години.

Материал: Изработен от полиестер и полиутеран.

Почистване: Избършете го с влажна кърпа.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!