Дървен Ноев ковчег с Животни

74,90 лв.
Ново
  • Марка: Little Dutch
  • Кат. номер: LD7050
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Всички на борда! Играйте по историята за Ноевия ковчег с този красив комплект за игра. Помогнете на животните да се намерят и да се приготвят за пътуването си. Всеки пътник има подходящ приятел, с когото да пътува.

Този комплект от 25 части и включва ковчега с отваряща се врата и палуба, която може да се вдигне, за да влезат всички животни. Ной води жена си и голяма група животни на пътуването си през океана: 2 лъва, 2 слона, 2 зебри, 2 маймуни, 2 гълъба, 2 крокодила, 2 костенурки, 2 жирафи, 2 щрауса, 2 крави, пиле и петел. Този комплект за игра на Ноевия ковчег насърчава ролевата игра, въображението и речника, докато детето ви научава класическата история.

Препоръка за минимална възраст 18+ месеца
Размери на продукта 14,6x29,7x24,7 см
Материал Дърво, шперплат, боя на водна основа
Съдържание на опаковката 1 дъга, 1 Ной, 1 съпруга, 2 лъва, 2 слона, 2 зебри, 2 маймуни, 2 гълъба, 2 крокодила, 2 костенурки, 2 жирафа, 2 щрауса, 2 крави, 1 пиле и 1 петел.
Инструкции за миене Почиствайте повърхността само с влажна кърпа.
Съответствие EN-71-1-2-3

Внимание!

Преди да дадете играчката на детето си, извадете и изхвърлете всички опаковъчни материали, които не са част от играчката, и ги дръжте на място, недостъпно за деца. Редовно проверявайте играчката за признаци на износване и повреда. Ако някоя част е повредена, не използвайте играчката и я пазете на място, недостъпно за деца.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!