Дървена Дъга Ocean Little Dutch

49,90 лв.
  • Марка: Little Dutch
  • Кат. номер: LD7034
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Дървената дъга на Little Dutch е дървена кула за подреждане във формата на красива дъга. Дъгата изглежда страхотно в детската стая и е супер забавно да се играе с нея. Защото тя може да бъде толкова много неща - може да бъде пъзел, балансна игра, може да рисувате форми с нея и какво ли още не.

Тази дървена дъгата е интерпретация на популярната монтесори дъга. В методът за обучение по Монтесори се играе с играчки с "отворен край", където последната дума как ще се играе, е във въображението на детето. Нашата дървена дъга се състои от 8 арки, които се вписват една в друга. Вашето дете може да използва тези полукръгли форми, за да играе и учи и да прави всякакви творения, използвайки въображението си. Арките могат да се използват и като тунел за влак, къща за малки кукли или планини за малки коли. Играйте на воля, защото в играта няма граници!

Little Dutch прави класически играчки с високо качество, със стилни цветове, щампи и илюстрации. Всички продукти са в съответствие с европейските директиви и са произведени по социално отговорен начин.
Многоцветно синьо / Многоцветно розово

Препоръка за минимална възраст 12+ месеца
Размери на продукта: 5x23,5x11,5 см
Материал: MDF (дъга), букова дървесина (блок)

Съдържание на опаковката: 1 дървена дъга, състояща се от 8 дъги
Инструкции за миене: Почиствайте повърхността само с влажна кърпа.
Съответствие EN-71-1-2-3

Внимание!

Преди да дадете играчката на детето си, извадете и изхвърлете всички опаковъчни материали, които не са част от играчката, и ги дръжте на място, недостъпно за деца. Редовно проверявайте играчката за признаци на износване и повреда. Ако някоя част е повредена, не използвайте играчката и я пазете на място, недостъпно за деца.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!